Jeg ved ikke noget bedre end at være arrangør og vært for en fed fisketur.

Uanset om det er tre personer der skal være et døgn i ”Bjælkehytten Beach Resort” hvor vi tager den med ro med fiskeri og bålmadshygge, eller om det er et firmaevent for 150 personer i en kæmpestor Put & Take-sø hvor jeg fx teamer op med min makker Nikolaj Kirk der står for bålmaden, så elsker jeg at gå all in og skabe rammerne til den ultimative fisketur.

Der skal selvfølgelig være styr på grejet, instruktion og alt det praktiske og gerne et par sjove præmier, men frem for alt så handler den gode fisketur om hyggen og om den stemning som vi skaber sammen. 

Mad smager så meget bedre når der ligger en oplevelse bag den, og når vi alle er med til at tilberede den.

Jeg ved fra erfaring at de allerbedste fisketure handler om meget mere end bare at fange fisk. Det handler om at komme på vilde eventyr i naturen.

Der kan nogle gange være heftig action, huhej, råben og skrigen og fiskeslims highfives, Men det kan lige så godt være plads og ro til fordybelse og afslapning, Der skal gerne være bålkaffe, lækre lokale øl, hjemmelavet honningsyp og andet dejligt at drikke.

Og så skal mad laves med masser af kærlighed, gerne over bål og allerhelst med mange vilde råvarer og ting vi fanger eller samler på stedet, eller som jeg tidligere har nakket og medbragt.

Muligheder er der nok af og nedenfor kan du se lidt eksempler.

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og finder den bedste løsning i forhold til budget, årstid, gruppestørrelse etc. Kontakt mig på mail eller tlf. for at høre mere om mulighederne. 

Bjælkehytten Beach Resort

“Bjælkehytten Beach Resort” ligger på et afsides og hemmeligt sted lige ud til et af Isefjordens bedste fiskeområder. Hytten er så autentisk som det kan blive, bygget for omtrent 100 år siden da ejerens bedstefar kom hjem fra en ”dannelsesrejse” i Canada.

Jeg har fået lov til at istandsætte og indrette den til den ultimative lejeplads. Her er primitivt, men man mangler sjældent noget. Der er vaders og fiskestænger nok til alle, luftgevær og skydemål, alt til at lave mad over bål, gasbluset eller brændeovnen. Her findes de ultimative rammer for at hygge, både ude ved bålpladsen hvor man kan nyde solnedgangen eller inde ved brændeovnen i hytten.

Toilet, strøm og rindende koldt og varmt vand er der altså også. Der er soveplads til fem personer, og jeg arrangerer ofte ture hvor jeg har rollen som vært og instruerer og hygger om gæsterne i dagtimerne men lader jer have aftenen og natten på egen hånd i og ved hytten. Jeg arrangerer også dagsevents der for grupper op til 16 personer hvor vi fisker hele formiddagen og afslutter med et vildt bålmåltid, som alle er med til at tilberede.

Bjælkehytten er et helt særligt og nærmest magisk sted, og den skal ganske enkelt opleves for at forstå det. – Og så er der en vigtig regel der gælder i hytten: “Det er forbudt at ha’ travlt”! 

Ny tendens: "Regel nummer et er, at man ikke må have travlt"

Natur, mindfulness, fællesskab og gastronomi – en fisketur med veninder samler det hele. ALT for damerne trækker i waders og indtager en af de sidste mandebastioner: lystfiskeri.

Et hemmeligt sted ved Isefjorden ligger en hytte, hvor det er forbudt at have travlt

Nu er det muligt at leje en isoleret beliggende gammel bjælkehytte til lige præcis det, du har lyst til. Alenetid, fiskested eller hele udtrækket, hvor manden bag Bjælkehytten, Gordon P. Henriksen, eksempelvis skræddersyr en dag, der passer til netop dig.

»Det er tusinde gange federe at spise noget, man selv har skudt, fanget eller dyrket«

Friskfangede fisk og vildt kød er på menuen i Gordon P. Henriksens nye bog “Ha’ det for vildt”. Den danske lystfisker, jæger og iværksætter er vild med at tage ud i naturen for at finde sin mad, og han er ikke den eneste. Flere og flere danskere bruger naturens ingredienser, når der skal mad på bordet, fortæller en trendforsker.

Med turbåd på Øresund

En fisketur på Øresund giver ideelle rammer til en tur hvor vi skaber vores helt egen stemning ombord. Alt efter årstiden kan vi fiske efter fladfisk eller måske makrel og sild. Vi stævner ud fra Helsingør, Nyhavn eller Svanemøllen på et skib med plads til 30 eller 80 glade fiskere. Ofte starter vi dagen med ølkage, Fernet Branca og kaffe. Men skal det være lidt festligt, er østers og ”Black Velvet” cocktails altid en succes.

Jeg er vært for dagen og sørger ikke kun for lækker mad og drikke, men selvfølgelig for en masse fiskeinstruktion, udstyr, præmier og godt med hygge. Vi kan tilberede noget af fangsten ombord, tilbage i havnen eller måske gå i land på Ven. Det kunne fx være ceviche, bouillabaisse eller måske en New England style chowder?

Der er altid en særlig stemning når man er til søs på et flot skib – og rammerne er ideelle til fx firmaevents. Der er stort set aldrig bølger i det beskyttede Øresund, og man behøves ikke være bange for søsyge.

Der er nok af muligheder, og jeg planlægger gerne den tur til søs der passer til jeres ønsker.

En hyggelig dag i putten

Lad os mødes i en af landets mange fine Put & Take-søer til en dag med fokus på fisk og hygge. Her kan vi være alt fra en lille håndfuld helt op til 140 personer hvor vi lejer hele søen og har den for os selv. Vi sørger altid for at der er masser af fisk sat ud, alt grej og instruktion og masser af hygge og lækker mad hvor den friske fisk også indgår. Jeg samarbejder bl.a. med Nikolaj Kirk og vi kan fx arrangere et event hvor jeg og et hold af guider står for fiskeriet og Nikolaj og hans team leverer et festmåltid lavet over bål – bl.a. på de fisk I fanger på stedet.